Cissy Hermanns
+45 2982 8880

René B. Eriksen
+45 4010 3272

catci@catci.dk

 

Catci
opdræt af Norsk Skovkat

 

 

 

ForsideCatciAvlskatteKastraterKillingerPlanerKuldVi mindesHistorieLinks

 

Velkommen


 

 

 

 
   

Nyheder 2020

7/01 - Alle killinger solgt
Udstillinger 2020
--------
 
     
 


Lidt om os og vores katteri

Vores store interesse for den norske skovkat begyndte i 2006 da vi synes vores langhåret huskat Juni manglede lidt selskab, hendes udseende "look a like" skovkat gjorde at vi søgte efter en skovkattekilling med stamtavle fra en erfaren opdrætter.

Vi faldt for Alfheims Yrsa (Maj) men de blev ikke de bedste venner så derfor så vi os hurtigt om efter endnu en killing som kunne være legekammerat og ven til Maj og valget faldt på Missiollas Fylla (April).

Vi boede på det tidspunkt på Amager lige overfor katteriet Kville hvor vi fik lidt kattesnak om opdræt og det fik os mod til at prøve en udstilling, det gik over al forventning og så var vi "fanget".

Vi er nu flyttet til et stort hus syd for København, hvor vi har indhegnet haven så kattene har rigtig meget plads både ude og inde.

 

Vores katte er først og fremmest vores kæledyr så derfor kommer avl og udstilling ikke i første række men derimod kattenes sundhed og trivsel som vi prioriterer meget højt.

 

 
 

Vi blev gift 1. juni 2013 og året efter den 29. april 2014 kom Christopher til verden, han blev storebror til Sebastian den 22. oktober 2016

Sommer 2019 

Christopher og Sebastian

 

 
 

 

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive hvis du vil have mere information end du finder her på hjemmesiden.

 
 

Vi er medlemmer af Racekatten og Norsk Skovkattering og har opdrættercertifikat fra begge klubber

Hilsen Cissy og René

              

 
       
       
       

Cissy©Catci